Już od jakiegoś czasu zastanawiałam się nad tym tematem i sobie właśnie o nim przypomniałam. Czasem jest tak, że ktoś na forum rzuci genialnym tekstem, a potem to znika w odmętach shouta, dlatego w tym temacie będziemy zamieszczać teksty, które mogłyby być memem.
Fajne, ale dziwne (autentyczny komentarz, który kiedyś dostałam, bawi do dziś)
Forumowe teksty-memy
Moderatorzy: Miryoku, kociara81, Preity
- Vampircia
- administrator
- Kontaktowanie:
Forumowe teksty-memy
Shoot first. Think never.
Re: Forumowe teksty-memy
Eh, szkoda że nie umiem udzielać się na shoutboxie :P
Bo w klasie uchodzę za mistrza memów... po tym jak zajęłam się zdjęciami ze studniówki. Ale będę tu zaglądać, może się pośmieję xD
Bo w klasie uchodzę za mistrza memów... po tym jak zajęłam się zdjęciami ze studniówki. Ale będę tu zaglądać, może się pośmieję xD

- Vampircia
- administrator
- Kontaktowanie:
Przypomniał mi się jeszcze tekst Hiena: Polacy do no bad.
Shoot first. Think never.
A moje: "Cieszycie się?" to gdzie?
Zapraszam na mój blog: https://planetakapeluszy.com/
Ja może wygrzebię parę screenshotów i tutaj zapodam.
Dobra coś mam. Może nie są memowe, ale zapisałam bo były różne akcję. I to za ery starego forum (edycja postów w sb wróć ;_;)
ISET:

Epicka literówka Mir:

Dobra coś mam. Może nie są memowe, ale zapisałam bo były różne akcję. I to za ery starego forum (edycja postów w sb wróć ;_;)
ISET:

Epicka literówka Mir:

- Zwierz Hienisty
- pomocnik
- Kontaktowanie:
Kiciowa "przeczywistość" też była zacna.
"…so that's why I'm trying to figure out if there is something I need to figure out and then figure that out before it's too late and all hope is lost."
Myszkomiks!
Myszkomiks!
Czemu w tym temacie nie wylądował jeszcze tekst o tym, że wszyscy jesteśmy kaparami? Szkoda, że nie zrobiliśmy skrina.
Hyuu~!