Dalsze losy forum?
Moderatorzy: Miryoku, kociara81, Preity
- Vampircia
- administrator
- Kontaktowanie:
Re: Dalsze losy forum?
Opłaciłam domenę. Możecie spać spokojnie przynajmniej przez najbliższy rok.
Shoot first. Think never.
Ojej, tak szybko? Sorry, że nie wrzuciłam swoich 10 złotych.
Zapraszam na mój blog: https://planetakapeluszy.com/
- Preity
- moderator
- Kontaktowanie:
Dotacja wysłana.
A odnośnie wyróżnienia, to na innym forum, gdzie od dłuższego czasu są zbiórki na serwer jest po prostu temat z listą osób które dorzuciły się do utrzymania serwera, bez jakich innych dodatkowych wyróżnień. I wszystkim to tam odpowiada.
A odnośnie wyróżnienia, to na innym forum, gdzie od dłuższego czasu są zbiórki na serwer jest po prostu temat z listą osób które dorzuciły się do utrzymania serwera, bez jakich innych dodatkowych wyróżnień. I wszystkim to tam odpowiada.
Nagi wyszedłem z łona matki
i nagi tam wrócę.
Dał Pan i zabrał Pan.
Niech będzie imię Pańskie błogosławione!
Hi 1, 21
i nagi tam wrócę.
Dał Pan i zabrał Pan.
Niech będzie imię Pańskie błogosławione!
Hi 1, 21
- Vampircia
- administrator
- Kontaktowanie:
Ale to jeszcze można dorzucać. Co za różnica czy zapłacę przed dotacjami czy po, ważne żeby kasa się zgadzała.
Shoot first. Think never.
- Zwierz Hienisty
- pomocnik
- Kontaktowanie:
Hien się dorzuci po lekcji, jak na konto kasę wpłaci :> w tym tygodniu na pewno!
"…so that's why I'm trying to figure out if there is something I need to figure out and then figure that out before it's too late and all hope is lost."
Myszkomiks!
Myszkomiks!
- Zwierz Hienisty
- pomocnik
- Kontaktowanie:
Dotacja poszła :>
"…so that's why I'm trying to figure out if there is something I need to figure out and then figure that out before it's too late and all hope is lost."
Myszkomiks!
Myszkomiks!
btw. Vampi, a moja łapówka do ciebie dotarła?
Ilekroć coś wysyłam to potem zawsze mam schizy, że popieprzyłem numer, albo coś źle wysłałem
Ilekroć coś wysyłam to potem zawsze mam schizy, że popieprzyłem numer, albo coś źle wysłałem

Kicia nie ma kasy, choćby na forum by chciała dać.
Ale sama dotację też chciała. Teeen New 3DS XL, oołł taki ładny, tak bardzo.... Tak dużo ciekawych i dobrych gieeer..Zeldy dużo Zeeld... Czemu ja nigdy nie mam kasy na takie cuudeńka *_*. Czemu nie mogę znaleźć roboty ;_;
Dobra ten szary kawałek można pominąć. To tylko mój bełkot
Ale sama dotację też chciała. Teeen New 3DS XL, oołł taki ładny, tak bardzo.... Tak dużo ciekawych i dobrych gieeer..Zeldy dużo Zeeld... Czemu ja nigdy nie mam kasy na takie cuudeńka *_*. Czemu nie mogę znaleźć roboty ;_;
Dobra ten szary kawałek można pominąć. To tylko mój bełkot