Jutsu pisze:Jeśli mam być szczerym do bólu to wspomnę o problemie, który jest prawie wszędzie (jak nie wszędzie) jest cholernie upierdliwy, ale w sumie nieszkodliwy. Mam tu na myśli wylogowanie.
Słusznie, mnie też to potrafi dobić. Po kilku latach spędzonych w Internecie mam odruch wciskania kolejno Ctrl+A i Ctrl+C przy każdej okazji wciskania przycisku Wyślij.
Po dacie posta zgaduję, że nie da się tego jakoś przestawić na wersję do wyłączenia przeglądarki?
hermi pisze:- Faktyczna liczba użytkowników. Nie chodzi mi o tych, którzy byli aktywni a już nie są, ale jaki jest sens żeby przez dłużej niż rok istnieli na Forum użytkownicy (...)
Widziałam kiedyś identyczne pytanie na innym forum (choć też phpBB). Odpowiedzią było rozłożenie rąk, że jest to syzyfowa praca, bo administratorzy próbowali, a tego i tak każdego dnia przybywa całe mnóstwo.
Dziwię się, że nie było tam możliwości wykonania jednego odpowiedniego zapytania (DELETE * WHERE data_rejestracji < 2011 AND liczba_postów == 0). Ale może jednak tutaj się da?