Ogłoszenia parafialne
Moderatorzy: Miryoku, kociara81, Preity
- CyfrowyFaszysta
- zbanowany
- Kontaktowanie:
- Zwierz Hienisty
- pomocnik
- Kontaktowanie:
My i tak gier nie ogarniamy, ale to chyba najlepsze miejsce na czystki. Ani dyskusji nie przerwie ani nic. Ino dumamy, co będzie, jak mimo to się baza zapcha.
"…so that's why I'm trying to figure out if there is something I need to figure out and then figure that out before it's too late and all hope is lost."
Myszkomiks!
Myszkomiks!
Oczywiście, trochę dużo się ich narobiło :)
Nie ma "koniecznych" opisów i "mniej ciekawych" fragmentów - piszemy tak,
jakby każde zdanie było najważniejsze i jakby miało być naszą wizytówką.
[center]^^^[/center]
Mówi się, że Dukaj powiedział, że Tylko niewolników, szaleńców i samobójców nie obchodzi polityka. Mało kto wie jednak, że powiedział to ustami nie słynącej z mądrości postaci i to w świecie, w którym demokracja jest zarazą, a Słońce krąży dookoła Ziemi (naprawdę, nie tylko według astronomów!).
jakby każde zdanie było najważniejsze i jakby miało być naszą wizytówką.
[center]^^^[/center]
Mówi się, że Dukaj powiedział, że Tylko niewolników, szaleńców i samobójców nie obchodzi polityka. Mało kto wie jednak, że powiedział to ustami nie słynącej z mądrości postaci i to w świecie, w którym demokracja jest zarazą, a Słońce krąży dookoła Ziemi (naprawdę, nie tylko według astronomów!).
UWAGA! Koło Naukowe Studentów Filozofii przy UKSW szuka kogoś, kto mógłby przygotować dla nas plakat konferencji studenckiej.
Zanim podam więcej szczegółów, chciałabym się dowiedzieć, czy ktoś z was były zainteresowany wykonaniem takiego plakatu (w formie elektronicznej). Jest możliwość zarobienia, choć maksymalnie do 50 złotych.
Zanim podam więcej szczegółów, chciałabym się dowiedzieć, czy ktoś z was były zainteresowany wykonaniem takiego plakatu (w formie elektronicznej). Jest możliwość zarobienia, choć maksymalnie do 50 złotych.
Zapraszam na mój blog: https://planetakapeluszy.com/
OK, ponieważ mój jaśnie oświecony prezes Koła napisał tylko "byle jak najszybciej", więc powiedzmy, że macie na to jakieś dwa tygodnie.
A tu są szczegóły, które trzeba zawrzeć na plakacie:
Konferencja miałaby nosić tytuł: Oryginalność koncepcji filozofów polskich na tle myśli zachodniej, odbyłaby się najprawdopodobniej 19 listopada w sali 201 (ul. Wóycickiego 1/3, budynek Wydziału Filozofii Chrześcijańskiej) i trwałaby od godziny dziewiątej do osiemnastej. Przesyłanie referatów trwa do 20 października.
Edit: Właśnie otrzymałam maila od prezesa: "Możliwe że twórca plakatu zostanie przez koło wynagrodzony ale nie mogę tego obiecać, ani powiedzieć w jakiej kwocie." Wiem, że mówiłam o kwocie do 50 złotych, ale mamy dofinansowanie w gotówce, więc trudno byłoby je przekazać komuś z poza Warszawy. Niemniej jednak możemy również zagwarantować, że plakat byłby rozpowszechniany po różnych miejscach i wszędzie byśmy rozgłaszali o tym, kto jest autorem, więc przynajmniej sława będzie.
A tu są szczegóły, które trzeba zawrzeć na plakacie:
Konferencja miałaby nosić tytuł: Oryginalność koncepcji filozofów polskich na tle myśli zachodniej, odbyłaby się najprawdopodobniej 19 listopada w sali 201 (ul. Wóycickiego 1/3, budynek Wydziału Filozofii Chrześcijańskiej) i trwałaby od godziny dziewiątej do osiemnastej. Przesyłanie referatów trwa do 20 października.
Edit: Właśnie otrzymałam maila od prezesa: "Możliwe że twórca plakatu zostanie przez koło wynagrodzony ale nie mogę tego obiecać, ani powiedzieć w jakiej kwocie." Wiem, że mówiłam o kwocie do 50 złotych, ale mamy dofinansowanie w gotówce, więc trudno byłoby je przekazać komuś z poza Warszawy. Niemniej jednak możemy również zagwarantować, że plakat byłby rozpowszechniany po różnych miejscach i wszędzie byśmy rozgłaszali o tym, kto jest autorem, więc przynajmniej sława będzie.
Zapraszam na mój blog: https://planetakapeluszy.com/
- Vampircia
- administrator
- Kontaktowanie:
Re: Ogłoszenia parafialne
Ponieważ wynikły spore problemy z szablonem forum, a jesteśmy już dzisiaj naprawdę zmęczeni, tymczasowo forum zostanie w takiej wersji. Jak będziemy mieć czas i siły wrócą, postaramy się to dopracować. Przepraszam za problemy. Myślałam, że już wszystko obczaiłam, że można zrobić upgrade bez najmniejszego problemu, ale z własnej winy przeoczyłam pewne ważne rzeczy i przez to nie udało się przeprowadzić tego tak jak należy. Mam nadzieję, że to zrozumiecie i dacie nam trochę czasu na poprawienie wszystkiego.
Shoot first. Think never.
- Vampircia
- administrator
- Kontaktowanie:
Mam prośbę. Ponieważ bo upgradzie zresetowało niektóre informacje w profilu użytkownika, ustawcie sobie ponownie ulubione fandomy i datę urodzenia (chyba że nie chcecie, żeby wam urodziny wyświetlało).
Shoot first. Think never.
Można byłoby zaktualizować bannery na dole strony? hotarubi - wysyła w w przestrzeń kosmiczną, a więc zgaduję, że link nie jest aktualny.