Nowe funkcje
Moderatorzy: Miryoku, kociara81, Preity
- Vampircia
- administrator
- Kontaktowanie:
Nowe funkcje
Mam wiadomość, która zapewne was ucieszy. Od tej pory nie trzeba będzie wpisywać hasła, żeby wejść do działu 18+. Jedynym warunkiem korzystania z tego działu jest odpowiedni wiek w profilu. Jeśli ma się w profilu ustawione przynajmniej 18 lat, to automatycznie ma się wstęp do działu. Sprawdźcie czy wam to działa.
Shoot first. Think never.
Temat ma już rok czasu, ale chciałabym się wypowiedzieć. Uważam, że hasło było nawet dobrym wyjściem. Mogłoby być tak, że osobom powyżej 18 roku życia strona wskakiwała sama, a reszta musiałaby wpisywać hasło (chyba, że tak było, nie wiem). Wątpię, by ludzie byli uczciwi i trzymali się regulaminu
Takie polskie realia, no..

„Kiedy wyeliminuje się wszytko co niemożliwe, cokolwiek pozostanie, choćby nie wiem jak nieprawdopodobne, musi być prawdą."
Sherlock Holmes
Sherlock Holmes
- CyfrowyFaszysta
- zbanowany
- Kontaktowanie:
No, ale prawda jest taka, że nie ma żadnej możliwości weryfikacji i dalej jaki jest jej cel? To wszystko raczej umowne jest. Zresztą, dzieci w podstawówce już nie takie rzeczy czytały/widziały.

Taki właśnie, brutalnie rzecz ujmując, mamy przed sobą wybór -- albo być patriotą, albo idiotą. Kto nie jest jednym, jest siłą rzeczy drugim.
Misza pisze:Zresztą, dzieci w podstawówce już nie takie rzeczy czytały/widziały.
No, tak. Tu przyznam Ci rację. Niestety. Ja zwyczajnie wyraziłam swoją pinię, nic rażącego.
„Kiedy wyeliminuje się wszytko co niemożliwe, cokolwiek pozostanie, choćby nie wiem jak nieprawdopodobne, musi być prawdą."
Sherlock Holmes
Sherlock Holmes