Nowe działy
Moderatorzy: Miryoku, kociara81, Preity
- CyfrowyFaszysta
- zbanowany
- Kontaktowanie:
Myślałam o tym, ale boję się, że może się to wszystko pomieszać. Artykuły plus recenzje, plus komentarze itd. Z drugiej strony to jest zupełnie inny typ literatury niż fanfiction i opowiadania i mam wrażenie, że zasługuje na wyróżnienie. Być może (ale tylko być może), gdyby kilka osób zaczęło specjalizować się w pisaniu artykułów i recenzji (w sensie - oni najczęście coś przesyłają) być może po jakimś czasie przydałoby się zrobić poddziały.
Ale może wychodzę za bardzo w przyszłość. Lepiej by było wybadać, co kto woli.
Ale może wychodzę za bardzo w przyszłość. Lepiej by było wybadać, co kto woli.
Zapraszam na mój blog: https://planetakapeluszy.com/
Proponuję osobny dział na wszystko, co kojarzy się z publicystyką + recenzje itp. Może się okazać, że sporo osób ma jakieś felietony, artykuły i inne takie, którymi chce się podzielić. I niech każdy zakłada temat na swoje prace (a jak jest to np. parę felietonów jednego autora, to mogą być w jednym temacie), pisząc, jaki to gatunek i czego dotyczy. Może być ciekawie.
Hyuu~!
- CyfrowyFaszysta
- zbanowany
- Kontaktowanie:
- Zwierz Hienisty
- pomocnik
- Kontaktowanie:
My chętnie poczytamy, ale z pisaniem trochę mniej. Ale pewnie coś nam się co jakiś czas znajdzie. To dobry pomysł, nawet jak nie będzie bardzo wielu publikacji takowych.
"…so that's why I'm trying to figure out if there is something I need to figure out and then figure that out before it's too late and all hope is lost."
Myszkomiks!
Myszkomiks!
- Vampircia
- administrator
- Kontaktowanie:
Dobra, zapoznałam się z tematem, rozkminiłam to i oto werdykt: powstanie dział "publicystyka", ale na razie bez poddziałów. Zobaczymy jaką to będzie się cieszyć popularnością. Jak będzie tam dużo tekstów, to wtedy będziemy się zastanawiać nad pogrupowaniem tego w kategorie.
Shoot first. Think never.
- CyfrowyFaszysta
- zbanowany
- Kontaktowanie:
Wnoszę o powstanie działu "Forumowe sesje RPG", w którym to będziemy mogli, jak sama nazwa wskazuje, prowadzić rozmaite sesje. Nie wiem na ile pomysł załapie, ale wydaje mi się, że jest fajny i warto spróbować chociażby ze względu na specyfikę forum i zainteresowania niektórych użytkowników.

Taki właśnie, brutalnie rzecz ujmując, mamy przed sobą wybór -- albo być patriotą, albo idiotą. Kto nie jest jednym, jest siłą rzeczy drugim.
- CyfrowyFaszysta
- zbanowany
- Kontaktowanie:
- CyfrowyFaszysta
- zbanowany
- Kontaktowanie:
Ja bym chciała sesję w realu, ale jest ona niemożliwa. Jechanie taki kawał na jedno spotkanie byłoby uciążliwe.
Zgadzam sie jak najbardziej na RPG. Chciałabym zagrać w westernowym RPGu
.
Zgadzam sie jak najbardziej na RPG. Chciałabym zagrać w westernowym RPGu

Zapraszam na mój blog: https://planetakapeluszy.com/