Dzień dobry/Dobry wieczór, Forumowicze!
Moderatorzy: Miryoku, kociara81, Preity
- Bubble Lady
- początkujący
- Kontaktowanie:
Dzień dobry/Dobry wieczór, Forumowicze!
Przybywam do Was z krainy Bąbelków (gdzie zamieszczam swoje rzeczy), aby się z Wami zapoznać :) Jestem w kwestii ff świeża i, nie będę ukrywać - w tej dziedzinie bardziej nastawiam się na nadawanie i kooperację, niż na odbiór. Mam nadzieję, że nie zostanie to źle przyjęte, że znajdę wśród Was inspiracje i nawiążę miłe kontakty.
Re: Dzień dobry/Dobry wieczór, Forumowicze!
Przynajmniej jesteś szczera. Jakie fiki nadajesz w takim razie? Baw się dobrze.

- Bubble Lady
- początkujący
- Kontaktowanie:
Dzięki. Póki co jeden, "frozenowy", ale z crossoverami :) Gatunek, jakiego nigdy bym się po sobie nie spodziewała, mianowicie romans. Dla dorosłych. To początek projektu zakrojonego na bardzo dużą skalę, dlatego zdecydowałam się utworzyć na niego osobną stronę zamiast zamieszczać kolejne części np. na fanfiction.net.
Witam na forum :) Rozgość się. Mam nadzieję, że zostaniesz u nas na dłużej i szybko się zadomowisz. Pamiętaj o przestrzeganiu Regulaminu i baw się dobrze na forum :)
Hyuu~!
Oj, za młody jestem na takie.mianowicie romans. Dla dorosłych.
To życzę powodzenia. Wiem z doświadczenia, że duże projekty wymagają wiele siły i determinacji.początek projektu zakrojonego na bardzo dużą skalę,

- Bubble Lady
- początkujący
- Kontaktowanie:
Dziękuję, Miryoku. Widzę, że też jesteś w Krakowie :) Skorpionie, projekt obejmuje teksty również dla nieletnich, dam znać, kiedy się pojawią ^^ (Nieprędko, ale kiedyś...) Będę się starała determinację zachować. Co do sił, tutaj jest jak na huśtawce - skoro odpływają, mogę się spodziewać, że napłyną znowu i wtedy wezmę się do ponownej pracy :)